Mesures absurdes o el criteri alopàtic

Havia d’escriure la tercera part de l’article sobre el covid-19 i el protocol pel seu tractament i prevenció des de la doctrina energètica del Mediterrani, però estic força indignada amb la gestió que s’està fent de la crisi sanitària i necessito treure-ho tot.

Les petites empreses hem tancat la barraca. Ja no fem enviaments per no perjudicar les repartidores. Hem hagut de cancel·lar totes les activitats. Les pèrdues econòmiques que això suposarà per al nostre projecte seran terribles. I com nosaltres, un munt de petites empreses i autònoms.

I mentrestant milions de persones que treballen en grans empreses, segueixen anant als seus llocs de treball perquè ningú els ha obligat tancar. Persones que treballen en locals amb centenars de persones més. Posant en risc la salut de les treballadores, de les seves famílies i de tota la societat. Fent que el confinament que està PATINT la gent, amb tots els perjudicis que comporta (per la salut física, mental i social, i l’economia) , sigui INÚTIL. Si, INÚTIL.

Estem perdent la salut, el benestar emocional, malmetent greument la nostra economia i les relacions de convivència per quasi res!!

No han tancat fronteres ni territoris, no han fet tancar tota empresa que no subministri productes o serveis de primera necessitat, no han augmentat la freqüència del transport públic per evitar l’amuntegament de la gent, no han obligat a les empreses a subministrar material de protecció a les seves treballadores, etc, etc, etc. Però ens obliguen a romandre confinades, a la majoria en espais tancats i petits, de casa a la feina i de la feina a casa. Només podem sortir per produir riquesa pels patrons: consum i treball assalariat.

0 esbarjo, 0 Natura, 0 relacions socials, 0 esport.

Mentrestant, per entretenir-se, la gent no té més remei que abocar-se a la pantalla, engolint amb delit les dades actualitzades de nous contagis i morts. Alimentant l’angoixa i la depressió.

Per qualsevol persona que conegui de veritat la salut, és evident que aquestes condicions només ens poden conduir a la malaltia.

Necessitem evitar el contagi, si, fins que el nostre sistema sigui capaç de gestionar-lo. I doncs, quines mesures s’estan prenent per estar preparats? I no em refereixo a vacunes i medicaments. No ens enganyem, això són mesures provisionals. Els virus muten, ja ho hem vist, no? El mateix fan els bacteris i tot microorganisme. El què ha passat amb el coronavirus, pot passar més endavant amb un altre patogen.

Una societat intel·ligent se centraria en augmentar la salut i la resiliència del seu sistema sanitari i social en general, així com la salut de les persones. No estem fent res de tot això. Més aviat al contrari…

Les mesures que s’estan prenent, busquen salvar l’economia, no les persones. Però és que fins i tot mirat així, o és una imbecil·litat derivada de la poca capacitat intel·lectual de qui ens governa, o és una estratègia per eliminar elements molestos de l’equació (pensionistes, emprenedors com autònoms i petites empreses, classe mitja…).

Perquè una persona estigui sana necessita relacions socials, Sol, aire pur, Natura, alimentació saludable (no quilos de pasta), exercici, alegria i esperança.

Perquè una societat estigui sana necessita solidaritat, suport mutu, respecte, relacions socials, Natura, equitat, alegria i esperança.

NO ELS DEIXEM QUE ENS HO PRENGUIN!!!

Evitem el contacte físic amb altra gent, evitem les aglomeracions, però assegurant alhora  que el nostre ésser rebrà tot allò que necessita per combatre les amenaces per la seva salut.

Aquest crisi serà dura, hi haurà molt de patiment, però podem fer que no sigui en va. La podem aprofitar per despatxar el sistema que ha destruït la nostra llar, posant en risc la supervivència de tota la nostra espècie, i crear-ne un altre que treballi en favor de la vida i el benestar, per tot i tothom. Aquest virus ens pot salvar. Però la salvació no vindrà sola, cal que la lluitem.

Fixa’t bé en qui realment s’està cuidant de tu i no ho oblidis quan comencem a sortir d’aquesta. No ho oblidis mai.

Una altra vegada, sols el poble salva el poble!

Los trabajadores paralizan la producción en Mercedes ante la inacción de la empresa

Psiquiatre de l’Hospital del Mar: “No estem preparats per estar tancats amb la família les 24 hores”

La exposición a la luz solar es fundamental para una respuesta inmune adecuada

El covid-19 coronavirus es pot combatre amb vitamina D

 Salir de casa y disfrutar de la luz natural y del sol previene numerosas dolencias y facilita la recuperación de otras.

 

 

Quant a El Jardí de les Bruixes

Silvestre!
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.