Teràpies

Ensenyem, però evidentment també practiquem la medicina tradicional del mediterrani  , i te l’oferim com a opció de proximitat per a què tinguis cura de la teva salut, a l’espai de teràpies.

La Medicina tradicional del Mediterrani (MTM), és un sistema mèdic holístic, que entén que per a gaudir de salut i conservar-la cal tenir cura del cos, la ment i l’esperit. Ho fa individualitzant el tractament, no tractant a les persones segons la malaltia, sinó segons la pròpia persona. Perquè com digué Hipòcrates de Cos:

“És molt més important saber quina persona té la malaltia que quina malaltia té la persona.”

Ho fem amb el Vis medicatrix Naturae, és a dir treballant amb el poder curatiu de la Natura. La Natura externa i la Natura interna de la persona, a través de la nutrició, la  fitoteràpia amb plantes autòctones, el massatge, la reflexologia podal, l’oligoteràpia…i en general del disseny d’un estil de Vida (hàbits higiènics), que mantingui l’harmonia en el ser complet del/la consultant.

Les tècniques diagnòstiques que utilitzem compten amb, com a mínim, 3000 anys d’experiència: observació de l’orina, la llengua i la constitució i postures generals, diagnòstic pel pols, iridologia, palpació, reflexologia…

Us oferim preus assequibles perquè creiem que l’atenció sanitària mai hauria de ser un luxe. En ser-ho el què acaba passant és que només anem a què ens visitin quan ja estem malaltes. Prevenir és millor que curar i les teràpies naturals superen de llarg a la medicina convencional en quant a manteniment de la salut i prevenció de les malalties. Si anem a què ens visitin de tant en tant, tenim menys probabilitats de que la malaltia arribi, i quan ho faci, el terapeuta ens coneixerà i podrà trobar el camí a seguir més ràpidament i fàcil.

Què t’hi oferim? Preu Durada
1a consulta: Diagnòstic i tractament segons la Medicina tradicional del Mediterrani. 55€ Pot durar entre 1 i 2 hores, segons sigui necessari.
Consultes següents: 45€
Massatge tradicional del Mediterrani
Massatge manual, massatge en estirament i estiraments assistits, ventoses, massatge amb pedres calentes i reflexologia podal  amb l’ajut d’olis i ungüents de fabricació pròpia. 25€ 50 minuts

A la primera consulta necessito conèixer bé la teva constitució i historial clínic, i per tant necessitarem més temps. A les següents ja tindrem aquesta feina feta.

De totes maneres les consultes solen tenir una durada d’entre 1 i 2 hores. El preu és fix, independentment de la durada.

Gaudeix de l’atenció d’una terapeuta, amb una àmplia formació que combina el coneixements i mètodes ancestrals amb les últim descobriments en el camp de la medicina natural, molt a prop de casa teva.

☛Reserva aquí la teva cita☚