Teràpies

A part de remeis i cosmètica natural i tallers, al Jardí de les Bruixes us oferim serveis de teràpies naturals: medicina tradicional del mediterrani (incloent dietètica, fitoteràpia…), iridologia, reflexologia i oligoteràpia.

Us oferim preus assequibles perquè creiem que l’atenció sanitària mai hauria de ser un luxe. En ser-ho el què acaba passant és que només anem a què ens visitin quan ja estem malaltes. Prevenir és millor que curar i les teràpies naturals superen de llarg a la medicina convencional en quant a manteniment de la salut i prevenció de les malalties. Si anem a què ens visitin de tant en tant, tenim menys probabilitats de que la malaltia arribi, i quan ho faci, el terapeuta ens coneixerà i podrà trobar el camí a seguir més ràpidament i fàcil.

Què t’hi oferim? A les sales de Poboleda o Cabacés
1a consulta: Diagnòstic i tractament segons la Medicina tradicional del Mediterrani amb l’ajut de la reflexologia podal, la fitoteràpia amb plantes medicinals autòctones, silvestres i de cultiu propi, l’oligoteràpia, iridologia, dietètica… 50€
Consultes següents: 35€
Massatge (50 minuts) Quiropràctica, ventoses, massatge amb pedres calentes i reflexologia podal  amb l’ajut d’olis i ungüents de fabricació pròpia. 25€

Si vols venir a la nostra consulta, guanyarem temps si portes aquest qüestionari omplert.

La primera consulta és més cara perquè necessito conèixer bé la teva constitució i historial clínic, i per tant necessitarem més temps. A les següents ja tindrem aquesta feina feta.

Gaudeix de l’atenció d’una terapeuta, amb una àmplia formació que combina el coneixements i mètodes ancestrals amb les últim descobriments en el camp de la medicina natural, molt a prop de casa teva.