Salut -ús extern-

Ungüent de pròpolis

La majoria de la gent sap que el pròpolis va bé pel refredat. De fet va bé pel refredat i per moltes coses més, perquè és antivíric, antifúngic i antibiòtic. Així que podem recórrer a ell en molts altres tipus d’infeccions víriques, fúngiques o bacterianes, tan internes com externes.

El què no és tan conegut és que és un bon remei per les cremades, picades d’insectes i altres afeccions irritatives cutànies.

Per totes aquestes virtuts, l’hem combinat amb xiprer, calèndula, hipèric i arbre del te.

Cames lleugeres

Al nostre voltant creixen moltes plantes que ens poden ajudar a millorar la circulació venosa i limfàtica: galzeran (Ruscus), heura, romaní, cua de cavall, fonoll, hipèric, xiprer. Les trobaràs totes, cada una extreta amb la millor tècnica, combinades en aquest gel.

Per obtenir-ne el màxim de benefici, és molt important aplicar-la amb un massatge circular i ascendent fins que s’hagi absorbit completament.

Bàlsam gel i foc

El bàlsam de tigre mediterrani. Més informació aquí.

Dolorstop

El producte que necessiten els teus músculs i articulacions evitar dolors deguts a lesions o sobre-esforços.

Amb hipèric, ruda, heura, consolda, àrnica, pebrot picant, romaní i mentol.

Aplicar fins a l’absorció completa. No exposar la zona a la llum solar intensa fins passada una estona.

Oli d’hipèric

A Catalunya conegut també com oli de cop. En aquest article us vam explicar com fer-lo i quines són les seves propietats, però si no teniu accés a la planta, o bé voleu utilitzar-ne un de la màxima qualitat, posem a la vostra disposició un oli de cop amb una alta concentració d’hipericina gràcies a l’elaboració meticulosa que té en compte tots els factors que influeixen en la seva qualitat.

Oli de magnesi

El magnesi alleuja els dolors musculars i articulars, les al·lèrgies cutànies, és antifúngic i antibacterià. Quan es dissol amb aigua deixa una textura semblant a la de l’oli, d’aquí el nom.

L’hem combinat amb aigua de romaní silvestre per augmentar-ne els beneficis.

Olis de massatge

Us oferim dos olis en dues mides diferents (250 i 125ml). Relax i plaer 100% naturals.

L’afrodisíac, dolç i cremós. Apte per a totes les vostres fantasies. Amb olis d’ametlla i avellana, un toc de pebrot picant que farà pujar la temperatura sense deixar de ser agradable, i essències de taronja i canyella per obrir la gana, i és que el podeu tastar sense por. (No apte com a lubricant en cas de fer servir preservatius de làtex).oli de massatge

El relaxant, un oli de massatge que estovarà les tensions del dia. Amb ruda que alleuja, hipèric, pebrot picant que estimula la circulació i calma els nervis, àrnica per desinflamar, olis essencials que perfumen i n’augmenten l’eficàcia, i olis vegetals d’alta penetració per a què aquest còctel de principis actius arribi fins als músculs i els nervis afectats.

Otistop

Oli amb aplicador de compta-gotes. A part del tradicional oli d’all per a l’otitis, porta oli essencial de farigola del Priorat, oli essencial de canyella, flor de trepó (Verbascum thapsus), i àrnica.

Remeis per les nits d’estiu

Us piquen els mosquits? Us oferim dos productes per a solucionar-ho.

La colònia d’Estiu, per allunyar-los, i el bàlsam Pica’m, que es pot utilitzar tanpica'mt com a repel·lent (si l’escampem per tot el cos), com per a alleujar i fins eliminar la picor quan ja ens han picat (en aquest cas convé fregar per tal que penetri bé la pell).
Aquesta acció és gràcies a una combinació de plantes i olis essencials, completament natural i apte tant per adults com per a nens.

I finalment l’ Oli d’estiu, que seria la versió sense alcohol ni substituts de la Colònia d’estiu. Això el fa apte fins i tot per nadons i té l’avantatge de tenir un efecte més durador. L’oli base és oli de gira-sol de prensió en fred,  un oli sec de ràpida absorció i no comadogènic.