Digue’ns que vols

T’oferim una àmplia gamma de productes per a mantenir i millorar la salut de tota la família.

A l’hora de formular-los i produir-los ens centrem en que siguin el més respectuosos possible amb la natura i l’organisme. Per això evitem moltes substàncies, que tot i estar permeses en ecològic, no compleixen els nostres estàndards.

Al contrari de la tendència actual, prioritzem les matèries primes locals, intentant evitar al màxim l’ús de les que no provenen del nostre entorn més proper. Moltes de les herbes que ens serveixen com a font de principis actius són autòctones i silvestres, o bé cultivades per nosaltres mateixes. Podem controlar així tots els factors que influeixen en la seva qualitat, que sigui de cultiu 100% natural, com i quan ha estat recollida i l’assecatge i processat. Evitant també comprar aquelles en les que s’ha deixat de banda l’ètica (humana i ecològica) per la seva producció.  El mateix passa amb els olis, la cera d’abella…

Pretenem recuperar així les velles tradicions curatives, pròximes i respectuoses, amb la persona i el medi.

És així perquè seguim els preceptes de la medicina naturista, i per què estimem la nostra terra, tant com ella ens estima a nosaltres. El Priorat, una de les zones amb més biodiversitat de Catalunya, ens ofereix un gran nombre de plantes medicinals que mostren a més, un alt contingut en principis actius.

Per a què desaprofitar-les doncs, anant a buscar les de la Xina, Amèrica o Àfrica?

Els podreu trobar a les fires (veure agenda), i també ens podeu fer una comanda i us ho enviarem a casa.

Podeu consultar el catàleg i fer-nos la comanda als correus electrònics jardibruixes@laxia.cat, info@jardidelesbruixes.cat o bé fer-la a través del formulari que trobareu a continuació.

Per una atenció personalitzada o per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. A l’apartat Bellesa i higiene silvestre i al de Salut hi trobaràs informació sobre cada producte.