Higiene i bellesa silvestre

Dentífric

Protegeix les teves dents i genives amb ingredients 100% naturals: sal marina, argila, olis essencials de llimona i farigola, pròpolis, maduixa i un toc de mentol per refrescar però sense passar-se.

 

Dentinfant una versió més suau i dolça del nostre dentífric per la canalla.

Elixir

Pensat sobretot per cuidar les genives. Conté brots de llentiscle, sàlvia, fonoll, sal marina i aloe vera entre d’altres.

 

Crema l’estiu

Protector solar, bronzejador i protector cutani tot en un. Perquè una pell forta i preparada és la millor defensa quan ens hem d’exposar al Sol de l’estiu. Conté òxid de zinc com a protector solar eco, ja que actua com a barrera física contra les radiacions UV sense alterar el funcionament cel·lular; oleat de pastanaga, que afavoreix el bronzejat, protecció natural de la pell enfront dels rajos solars; gel d’aloe, que protegeix la pell i n’afavoreix la regeneració; suc de malva que la suavitza i la hidrata; i com a extra, li hem afegit oli essencial de gerani que repel les mosques negres i altres insectes voladors.

Hidratant Atopik

Crema hidratant corporal apte per a tot tipus de pells, fins i tot per les més sensibles. Entre els seus ingredients hi trobem la calèndula ( calmant de les pells irritades i malmeses), suc de plantatge (que suavitza, regenera i a més augmenta les defenses), oli de llorer (sebo-regulador), òxid de zinc (calma les pells irritades i afegeix un petit factor de protecció solar), i olis essencials d’espígol i gerani.

Desodorant Aroma suau, efecte durador. Permet la transpiració però no el desenvolupament dels bacteris  causants de la mala olor.

Peus i mans

Per a les pells més exposades i malmeses. Crea una barrera sobre la pell per protegir-la de les agressions externes com el fred, el vent, el clor i productes de neteja, la sequedat, etc.

Crema facial sebo-reguladora

Pensada per a pells mixtes i grasses. Regula la secreció de greix gràcies a ingredients com el llorer. L’extracte de pètals de rosa damascena suavitza la pell i en tanca els porus, i el pròpolis i els olis essencials de llimona i arbre del te, pel seu efecte antimicrobià eviten la proliferació dels bacteris i fongs que contribueixen a l’aparició d’acné. I no ens hem oblidat d’afegir ingredients com el romaní que, entre d’altres coses, millora la circulació i l’aloe que regenera i hidrata, per assegurar una bona nutrició dèrmica.

Crema facial nutritiva

La crema facial per a pells seques i/o madures, rica en antioxidants (te verd i vitamina E), principis actius regeneradors (rosa mosqueta, i sempreviva), minerals (cua de cavall, rica en silici), i estimulants de la circulació, que assegurarà l’arribada dels nutrients necessaris a les cèl·lules cutànies (pebrot picant).

Argila purificant

Mascareta per a pells grasses i amb tendència acneica. En quantitats més petites es pot utilitzar també coma neteja exfoliant de 2 a 5 dies a la setmana en funció del tipus de pell. L’efecte eliminador de toxines està reforçat pel carbó vegetal que n’augmenta la capacitat d’absorció. A més l’argila verda és molt rica en minerals que ajudaran a enfortir la pell. Convé recordar que després d’utilitzar mascaretes cal aplicar una crema adequada, sobretot en cas de pell grassa.

Contorn d’ulls

Crema super regenerant. Conté oli de rosa mosqueta i sempreviva (una de les plantes amb més poder regenerant del món). Cal aplicar-la amb un massatge circular al voltant dels ulls. Al ser tan regenerant es pot utilitzar per tractar cicatrius, i altres zones que necessitin cicatrització o eliminació de marques.

Bàlsam labial

Amb mel, calèndula i aloe que ajuden a calmar i regenerar les pells clivellades; oli d’oliva, cera d’abella i lanolina, que formen un capa protectora per evitar la pèrdua d’aigua; i  òxid de zenc que afegeix un petit factor de protecció solar.

Gel de bany

Apte per a tot tipus de pell, fins i tot per a les delicades. Conté calèndula, mel, i caps d’ase (un tipus de lavanda molt abundant al Priorat).

Xampú fortificant

Entre els seus ingredients hi trobem romaní, estimulant de la circulació sanguínia, i ortiga i cua de cavall, que aporten nutrients per enfortir el cabell, evitant-ne la caiguda.
També hi són amb aquesta finalitat, el llevat de cervesa i l’argila, que a més ajuda en la neteja, doncs és un gran absorbent.
Per a obtenir millors resultats, amb aquest xampú, o amb pràcticament qualsevol, després de rentar-se el cabell, convé esbandir-lo amb aigua i vinagre. Això és perquè els sabons acostumen a ser alcalins i obren la cutícula. Això ens interessa en el moment d’introduir els principis actius. Deixem reposar el xampú, afavorint l’absorció d’aquests principis, després traiem el sabó amb aigua, i acte seguit farem servir la mescla de 80% d’aigua i 30% vinagre (millor de poma). Esbandim el cabell i llestos.
Ens quedarà més brillant i protegit, ja que el vinagre és àcid i tanca la cutícula.

Argila de roses

Substitut del talc a base d’argila i pètals de rosa damascena de cultiu propi en pols. Neutralitza l’acidesa, i per tant és útil per aplicar en el canvia de bolquer en les criatures en plena dentició, per evitar les habituals irritacions.També quan la pell es troba irritada per altres motius, ja que a part de regular el pH, calma i proporciona els minerals necessaris per la reparació cutània, i especialment en les afeccions supurants de la pell.