L’oli essencial de Sempreviva italiana: un elixir de joventut

L’oli essencial de sempreviva és un dels més potents que hi ha. A part deHelichrysum italicum- les seves propietats medicinals, és un oli molt útil en cosmètica. És un gran regenerador de teixits, més que l’oli de rosa mosqueta, i també regenera els nervis, millora la circulació sanguínia, tonificant així la pell. Per tant, és útil en tota classe de problemes dermatològics, així com un gran nutrient per a pell madures i/o castigades.
El trobaràs en el nostre contorn d’ulls (a més de l’oli de rosa mosqueta i l’extracte de llavors de fonoll), i a les cremes facials per a pells madures.

2 respostes a L’oli essencial de Sempreviva italiana: un elixir de joventut

  1. Neus Jorba galdos diu:

    Ei Anaïs! la sempreviva és la mateixa que la nostrada Herba de Sant Joan?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.