Cuida’t amb Medicina Tradicional Mediterrània – 4ª edició

La Medicina tradicional del Mediterrani per al dia a dia

Aprendràs a cuidar la teva salut física, mental, energètica i emocional, i la dels teus éssers estimats, seguint els preceptes del sistema mèdic ancestral del Mediterrani. Treballarem de manera pràctica algunes tècniques d’higiene holística perquè les apliquis al teu dia a dia i aprenguis a mantenir l’equilibri necessari per la salut.  Aquest curs està pensat tant per a qui vulgui iniciar-se en la Medicina Tradicional Mediterrània, com per a tota persona interessada en dur una vida saludable i coherent amb la Natura.

Si ets terapeuta aquest també és un curs imprescindible, perquè hi aprendràs quins són els factors manipulables que contribueixen a l’estat de salut d’una persona, i com modificar-los per corregir els desequilibris que porten a la malaltia.

Per a tothom interessat en aprendre mètodes de curació i manteniment de la salut a través de les plantes medicinals i els hàbits saludables; persones que vulguin reconnectar amb la filosofia vital de casa nostra i que vulguin recuperar el control sobre la seva pròpia salut amb eines simples però eficients i enriquidores, o ajudar a les altres a fer-ho. Per a tothom que es vulgui introduir en els preceptes de la Medicina tradicional del Mediterrani i el seu sistema energètic, també les que vulguin cursar el curs avançat.

Del 5 d’abril al 31 de juliol de 2024
Amb accés als continguts i tutoratge fins el 30/09/24

Durada: 4 mesos, amb més de 70 hores, repartides en classes teòriques, pràctiques, i 16 tutories en grup perquè facis aquest camí d’aprenentatge amb un acompanyament constant.

Requereix un dispositiu amb navegador web, càmera, micròfon i altaveus, connexió a internet. Entre 4 i 8 hores de dedicació setmanals, sent el mínim recomanat, 6 hores.

El preu inclou: uns apunts complets i el material necessari per a les pràctiques, accés a una base de recursos complementaris (documentals, PDFs, bibliografia, webs d’interès…), accés a un fòrum d’alumnes,  assessorament i resolució de dubtes online  durant el curs i 2 mesos més. Un cop finalitzat el curs les alumnes mantindran l’accés al fòrum d’alumnes de Medicina tradicional del Mediterrani.

Preu i opcions de pagament:                                         Lloc:  100% en línia

  • Pagament únic: 550€
  • Pagament fraccionat 582€ en 3 quotes de 194€

Imparteix: Anaïs Estrems, terapeuta i remeiera amb 16 anys d’experiència en medicina naturista, iridologia, reflexologia, dietètica, oligoteràpia; especialista en fitoteràpia autòctona, Medicina Tradicional del Mediterrani (incloent tècniques manuals i manipulacions com desbloqueig, ventoses i massatge amb pedres) i formulació natural.

Inscripcions: Les preinscripcions s’obriran l’1 de desembre de 2023 i es formalitzaran al gener.

Places limitades: màxim 29 persones.

Les classes teòriques i les demostracions no es transmetran en directe. Seran gravacions que podràs visualitzar i treballar quan més et convingui, procurant fer-ho abans de l’última tutoria prèvia a la següent classe.

Perquè puguis gaudir del caliu i la proximitat d’una classe presencial (fer preguntes i resoldre els dubtes, compartir coneixements i anècdotes, etc.), farem dues tutories per cada sessió teorico-pràctica. Seran tutories d’1 hora on ens connectarem en directe. N’hi haurà una entre setmana i una en cap de setmana, per adaptar-se a les diferents disponibilitats. Quedaran gravades i les podràs escoltar quan et vagi bé.

També podreu resoldre els vostres dubtes fora de les tutories i per escrit al fòrum de l’escola virtual.

Les inscripcions es tancaran el 21 de març de 2024
Pots fer la preinscripció aquí.