Curs de Medicina tradicional del Mediterrani – 6ª edició

T’oferim l’única formació de Medicina tradicional Mediterrània de la península.  Una medicina amb més de 3.000 anys d’història, nascuda a la conca mediterrània, bressol i llar de les grans cultures de l’antiguitat, preservada i perfeccionada per la cultura musulmana en la seva època daurada. Un sistema mèdic holístic i energètic que treballa amb els remeis autòctons i amb tècniques terapèutiques i diagnòstiques pròpies

Per a totes aquelles persones interessades en enriquir el seu coneixement amb mètodes de curació i manteniment de la salut a través de les plantes medicinals en un marc  holístic i energètic que permet adequar la terapèutica a les característiques pròpies de cada persona i constitució; i aprendre a elaborar remeis herbaris tradicionals amb les plantes que creixen al nostre territori.
Al ser un curs de nivell mig-alt és preferible tenir algun coneixement en aquest camp. Si no el tens, et recomanem que primer cursis la formació “Cuida’t amb Medicina tradicional Mediterrània”.

Del 2 de febrer al 18 de desembre de 2024
Accés als continguts i tutoria fins al 19/02/2025.

Durada: 10 mesos, amb un total de més de 180 hores, repartides en 30 classes teòriques (a distància) amb vídeos i àudios, 3 classes pràctiques (2 de presencials), 4 sortides de camp (presencials) i 30 tutories (vídeoconferència).

Requereix un dispositiu amb navegador web, càmera, micròfon i altaveus, connexió a internet. Entre 7 i 10 hores de dedicació setmanal. Sent el mínim recomanat una dedicació de 8 hores a la setmana.

El preu inclou: uns apunts complets i el material necessari per a les pràctiques, accés a una base de recursos complementaris (documentals, PDFs, bibliografia, webs d’interès…), accés a un fòrum d’alumnes, assessorament i resolució de dubtes online  durant el curs i dos mesos més. Un cop finalitzat el curs les alumnes podran accedir a una àgora exclusiva per a exalumnes del curs avançat.

Preu i opcions de pagament: 

  • Pagament únic: 900€ (IVA inclòs)
  • Pagament fraccionat: 1005€ (en 3 quotes de 335€ cada 3 mesos) (IVA inclòs)

Lloc:  Les classes presencials i excursions es realitzaran al Priorat (Tarragona).

Imparteix: Anaïs Estrems, terapeuta i remeiera amb 16 anys d’experiència en medicina naturista, iridologia, reflexologia, dietètica, oligoteràpia; especialista en fitoteràpia autòctona, Medicina Tradicional del Mediterrani (incloent tècniques manuals i manipulacions com desbloqueig, ventoses i massatge amb pedres) i formulació natural.

Places limitades: 24 persones.

Fixa’t en el codi de colors (taronja, verd i lila) per saber si les classes són presencials o en línia en directe o diferit.

Les classes teòriques i les demostracions no es transmetran en directe. Seran gravacions que podràs visualitzar i treballar quan més et convingui, procurant fer-ho sempre que sigui possible abans de l’última tutoria prèvia a la següent classe.

Perquè puguis gaudir del caliu i la proximitat d’una classe presencial (fer preguntes, resoldre dubtes, compartir coneixements i anècdotes, etc.) farem 3 tutories per sessió, en 3 horaris diferents, per adaptar-nos a les diferents disponibilitats. Seran tutories d’1,5 hores, on ens connectarem en directe, que quedaran enregistrades perquè les pugui sentir si no hi has pogut assistir.

Les classes pràctiques (les sortides no), es realitzaran en 2 grups.
En el moment d’inscriure’t hauràs de triar el grup (A o B – veure dates a les sessions 7 i 10). No es podrà canviar de grup, per tant, comprova bé l’agenda i reserva’t els dies.

Et recomanem que procuris assistir a totes les classes pràctiques i sortides.
Les sortides només seran presencials.

Abans de les classes pràctiques i sortides, per tal de garantir-ne l’aprofitament propi i de la resta de companyes, caldrà tenir integrats, el màxim possible, els conceptes treballats fins al moment.

Les inscripcions es tancaran el 19 de gener de 2024.
Fes la teva preinscripció aquí.

(Aquest any, degut a la quantitat de gent interessada, farem preinscripcions i si aquestes superessin les places del curs, un procés de selecció durant el qual ens guiarem per l’experiència que tingui la persona interessada. Si és el cas, a finals d’any ens posarem en contacte amb tu per avisar-te per fer la inscripció definitiva.)