Curs de Medicina tradicional del Mediterrani

T’oferim l’única formació de Medicina tradicional Mediterrània de la península.  Una medicina amb més de 3.000 anys d’història, nascuda a la conca mediterrània, bressol i llar de les grans cultures de l’antiguitat, preservada i perfeccionada per la cultura musulmana en la seva època daurada. Un sistema mèdic holístic i energètic que treballa amb els remeis autòctons i amb tècniques terapèutiques i diagnòstiques pròpies

Per a totes aquelles persones interessades en enriquir el seu coneixement amb mètodes de curació i manteniment de la salut a través de les plantes medicinals en un marc  holístic i energètic que permet adequar la terapèutica a les característiques pròpies de cada persona i constitució; aprendre a elaborar remeis herbaris tradicionals amb les plantes que creixen al nostre territori.
Al ser un curs de nivell mig-alt és preferible tenir algun coneixement en aquest camp. Si no el tens, et recomanem que primer cursis la formació “Cuida’t amb Medicina tradicional Mediterrània”

Del 5 de febrer al 19 de desembre de 2022

Durada: 10 mesos, amb un total de més de 140 hores, repartides en 30 classes teòriques (a distància), 3 classes pràctiques (2 de presencials), 4 sortides de camp (presencials) i 30 tutories (vídeoconferència).

El preu inclou: uns apunts complets i el material necessari per a les pràctiques, accés a una base de recursos complementaris (documentals, PDFs, bibliografia, webs d’interès…), accés a un fòrum d’alumnes, assessorament i resolució de dubtes online  durant el curs i dos mesos més. Un cop finalitzat el curs les alumnes mantindran l’accés al fòrum.

Preu i opcions de pagament: 

  • Pagament únic: 750€
  • Pagament fraccionat: 856€ en 4 quotes de 214€, que s’abonaran cada 2 mesos.

Lloc:  Les classes presencials i excursions es realitzaran al Priorat (Tarragona).

Imparteix: Anaïs Estrems, terapeuta i remeiera amb 14 anys d’experiència en medicina naturista, iridologia, reflexologia, dietètica, oligoteràpia; especialista en fitoteràpia autòctona, Medicina Tradicional del Mediterrani (incloent tècniques manuals com massatge grec, ventoses i massatge amb pedres) i formulació natural.

Places limitades: 30 persones.

Les classes teòriques i les demostracions no es transmetran en directe. Seran gravacions que podràs visualitzar i treballar quan més et convingui, procurant fer-ho sempre que sigui possible abans de l’última tutoria prèvia a la següent classe.

Perquè puguis gaudir del caliu i la proximitat d’una classe presencial (fer preguntes, resoldre dubtes, compartir coneixements i anècdotes, etc.) Farem 3 tutories per sessió, per adaptar-nos a les diferents disponibilitats. Seran tutories d’1,5 hores, on ens connectarem en directe, que quedaran enregistrades.

Les classes pràctiques (les sortides no), es realitzaran en 2 grups.
En el moment d’inscriure’t hauràs de triar el grup (A o B – veure dates a les sessions 7 i 10).
Et recomanem que procuris assistir a totes les classes pràctiques i sortides.
Si no pots assistir a les classes pràctiques, les podràs veure en directe per videoconferència.
Les sortides només seran presencials.

Abans de les classes pràctiques i sortides, per tal de garantir-ne l’aprofitament propi i de la resta de companyes, caldrà tenir integrats, el màxim possible, els conceptes treballats fins al moment.

Inscriu-t’hi aquí.
Les inscripcions es tancaran el 20 de gener de 2022.