Un dia amb la Medicina tradicional del Mediterrani

La Medicina tradicional del Mediterrani és el nostre sistema mèdic ancestral, nascut de l’intercanvi de savieses dels diferents pobles que han habitat la conca del mare nostrum. 

Una doctrina mèdica amb el seu propi sistema energètic que ens permet treballar d’una forma realment integral i orgànica.

Mentre gaudim d’un entorn amb encant, parlarem de la nostra medicina tradicional i veurem aplicacions del seu sistema energètic parlant de les qualitats i virtuts de les plantes que anem trobant pel camí i de com aquestes encaixen amb les nostres per ajudar-nos a millorar la salut.

El preu inclou uns apunts amb els conceptes bàsics de la medicina tradicional Mediterrània.

DURADA: 7,5 hores (normalment de 10:30 a 18:00 aprox.)

MATERIAL: us recomanem que porteu calçat còmode per a caminar, cistell, tisores (de podar, de jardí, falçó o alguna eina per tallar les plantes si és que en voleu collir), llapis, goma, esmorzar i dinar.

Consulta les dates programades per aquesta activitat a l’agenda, o si no la trobes i tens un grup interessat en fer-la, pots escriure’m a info@jardidelesbruixes.cat per concertar una data a mida.

Pots llegir més sobre la Medicina tradicional del Mediterrani aquí, o bé buscar la xerrada que tinc penjada a youtube “Medicina tradicional del Mediterrani, patrimoni oblidat”.