La crisi curativa

Quan fem un canvi d’hàbits i comencem amb una vida més saludable hem de conèixer el concepte ce la crisi curativa per no endur-nos sorpreses i saber què ens podem trobar. Tota persona que hagi passat per una malaltia més o menys greu, o bé quan realitza una teràpia desintoxicant , ha de passar per una o més crisis curatives per poder recuperar la salut. La crisi curativa és una reacció aguda de la preponderància de les forces curatives de la natura. La segueix la recuperació de la salut, i per tant és un esdeveniment en conformitat amb el principi constructiu de la natura. És un esforç de cada un dels òrgans per eliminar productes de rebuig i facilitar el camí cap a la regeneració.
LLEI DE CURACIÓ DE HERING: La millora i la curació es produeixen de dins a fora, els símptomes desapareixen de dalt cap a baix. Les molèsties van des d’un òrgan important a un de menys important. Els símptomes desapareixen en ordre invers a la seva aparició.
Els teixits vells i malalts seran substituïts per teixits nous i sans. La malaltia, per contra, és desfavorable tot i que també sigui natural, i tots els òrgans del cos es revelen contra ella en lloc de col·laborar, com fan en les crisis curatives.
La diferència és l’eliminació, que a les crisis curatives serà perfecte. En els estadis crítics de la malaltia s’aturen o són insatisfactoris, el què complica encara més l’estat patològic del pacient. En la crisis curativa totes les secrecions i altres formes de rebuig es dissolen i flueixen lliurement, i així s’estableix un procés de neteja general.
Els antics teixits seran lentament substituïts pels nous per efecte d’una sang més pura. Pot trigar mesos, i la curació real arribarà quan aquest procés acabi.
El temps que transcorre fins que la crisis curativa es presenta després d’una malaltia; en un nen poden ser de 7 a 14 dies, en un adult sol ser a partir del 3er mes. Solen aparèixer quan el pacient ja es troba bé.
Els tres estadis de la curació són el d’eliminació, el de transició i el de reconstrucció, i la crisi curativa sol presentar-se en el segon.
Durarà uns tres dies, a no ser que l’energia del pacient sigui poca, llavors pot durar més d’una setmana. Quan més vitalitat tingui el pacient, més profundament afectat estarà.
El dejú és el mètode que més aviat la farà aparèixer, tot i que per si sol no és suficient. Caldrà acompanyar el cos en el procés i prescriure els elements que li manquen per a la reconstrucció, i després seguir unes pautes saludables per no recaure en l’estat toxèmic.
Si la crisi no es presenta amb el dejú vol dir que l’organisme no estava preparat, i caldrà fer primer un tractament reconstituent.
A El Jardí de les Bruixes us oferim serveis de naturopatia, quiromassatge, reflexologia, iridologia, dietètica, fitoteràpia i tractaments naturals amb ingredients naturals i autòctons. Podeu concertar visita a: jardibruixes@gmail.com o trucant al 658300468.