Essències Florals

QUÈ SÓN?
Les Essències Florals són preparats naturals de flors silvestres fets amb la finalitat d’extreure’n l’energia curativa.
El primer en elaborar-les (que se sàpiga) fou el dr. Edward Bach, bacteriòleg i homeòpata anglès nascut l’any 1886.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) en començar a recomanar l’ús l’any 1977 i en l’actualitat es tracta d’un dels sistemes de curació alternatius més usat  a Amèrica i Europa.

Es tracta d’una teràpia que no presenta contraindicacions ni efectes secundaris, és compatible amb qualsevol altre tipus de medicació i a qualsevol edaclematist, incloent els nadons. La seva funció no només és aplicada a humans, sinó que també es pot administrar als animals i les plantes.

La teràpia amb essències florals es basa en el fet que la malaltia és el resultat d’un desequilibri emocional que, si persisteix, pot acabar produint una malaltia a nivell orgànic.
Pel Doctor Bach, l’important no era la naturalesa de la malaltia, sinó l’actitud de la persona que la pateix, per això allò important és restablir l’harmonia psíquica i emocional per poder facilitar la curació.
Amb les flors per tant, tractarem tant els desordres emocionals com els físics, doncs s’enten que tots tenen el mateix origen.

LES NOSTRES ESSÈNCIES

Als Jardí de les Bruixes, us oferim diferents essències, elaborades amb flors silvestres dels Priorat i aigua del Montsant. Totes s’elaboren tenint en compte les fases lunars adequades i altres aspectes astronòmics.
Les nostres flors són tan del sistema Bach com d’altres, especialment del sistema Noves Essències del Mediterrani.

Aquí hi trobareu totes les essències que us ofereix El Jardí de les Bruixes.