Com em connecto a les tutories?

En aquest vídeo trobareu una explicació de com connectar-vos a les tutories.

I en aquest altre, com provar i configurar l’àudio i el vídeo.

Està en anglès però té subtítols. Per activar-los:

  • Des de l’ordinador: a sota del quadre de reproducció apareix una barra d’eines amb icones a dreta i esquerra. D’entre les icones de la dreta, tria la de més a l’esquerra (un rectangle amb dues ratlles i dos punts a dins). Fes click a sobre i hauràs activat els subtítols. Si estan posats en un idioma que no entens, fes click a la següent icona (un engranatge), selecciona l’opció “subtítols” i se t’obrirà una pestanya amb una llista d’idiomes. Tria el teu.
  • Des del mòbil: Quan comenci la reproducció, fes click a sobre la imatge del vídeo. Apareixeran uns botons superposats. A dalt a la dreta n’apareixerà un que consta de tres punts col·locats un sobre de l’altre. Fes click a sobre. A la part inferior de la pantalla t’apareixerà un quadre amb diverses opcions . Tria subtítols i tot seguit tria el teu idioma.

Per connectar-se és recomanable tenir instal·lada l’aplicació de Zoom, però també hi podràs accedir sense.

Aquí trobaràs un tutorial en PDF fet per nosaltres on t’expliquem pas a pas com entrar a les tutories des de l’ordinador o des de l’app de mòbil, i utilitzar certes eines que et caldran per seguir i participar en la tutoria.

Igualment, per a les persones que no disposeu de bona connexió a internet, existeix l’opció de connectar-se mitjançant una trucada de telefon normal a uns números de telefon que us comunicarem al costat de l’enllaç a l’aula virtual (a La Clariana).

Si tot això et falla, pel motiu que sigui, tenim altres recursos. Posa’t en contacte amb nosaltres lo abans possible.