Política de Privacitat

En compliment d’allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, El Jardí de les Bruixes, com a projecte de la Xarxa Integral de Professionals i Usuàries, informa què, omplint el present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per oferir-li informació sobre els nostres serveis i productes.
El Jardí de les Bruixes es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.
Alhora, i en virtut d’allò establert en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, El Jardí de les Bruixes informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per remetre-li informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial.
Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial, per correu postal o bé electrònic a:
jardibruixes@gmail.com
Mas de les crestes 43376 Poboleda (Tarragona).